Tasker

Startside

Om mig

Malerigalleri

Tekster

Musik

ADHD & autisme

Tasker

Kontakt og salg

I marts 2022 begyndte jeg at hækle et tæppe af oldemors4kanter, da jeg til mine sønners ærgrelse havde foræret et gammelt bomuldstæppe (der ikke kradsede!) til en Ukraine-indsamling. Det var sjovt. Men jeg fik ikke malet så meget. Heller ikke i sommerferien. Og da mit slumretæppe i august nærmede sig størrelse væg-til-væg måtte det projekt afsluttes. Jeg var blevet sygemeldt på ubestemt tid igen. Og hæklede firkanter på må og få. Havde fundet et mønster med en grydelap med blomster. Men den blev for lille, da jeg ikke havde set efter garntykkelsen. Men så fik jeg en idé om at sy dem sammen til tasker. Og en god idé kommer sjældent alene, så pludselig greb det om sig med upcycling af gamle bukser og andre genbrugstekstiler. Der er derfor hele 4 kollektioner af tasker på vej…

Mht håndarbejde er det sjovt at lave, men jeg gider ikke selv gå i hjemmelavet tøj (pånær uldne sokker) og det er begrænset hvor mange hæklede slumretæppet og/eller quiltede puder mit hus kan rumme. Derfor er jeg glad for, at jeg har genopdaget glæden ved at designe og producere tasker, ligesom jeg gjorde i mine teenageår.

Her er lidt billeder af processen omkring taskerne af gamle jeans. De minder så meget om de tasker jeg lavede som teenager. De store måler ca 30x40 cm og remmen er ca 110 cm. De små måler ca 13x20 cm og remmen bliver ca 1,5 m (man kan binde løkke på og forkorte efter behov). Ikke 2 af dem bliver helt ens, men alle har lomme, perle+dut og min guld-signatur på den ene side og en syning i matchende farve på den anden. Alle har desuden forskellige typer af "sjove" pyntesting. Der kommer 5 små og 7 store af hhv sort og blå med forskellige sting+perledut. De lægges op i egen mappe, når kollektionen er færdig.

Se mere på Facebook.